Yksi tilaustöistä on valmis. Työkaveri Ulla halusi petroolista Isoveljestä samankaltaisen neuleen kuin vyötteen ohjeessa. Tein jo aiemmin viininpunaisen ja se on ollut kuulemma niiiiin hyvä, että Ulla halusi samalla mallilla uuden, mutta tällä kertaa petroolin ja eri kuviolla. Kuvio on valittu The Harmony Guides-sarjan kirjasta Cable & Aran stitches.

1347578.jpg
Lanka: Novita Isoveli vähän yli 600g.
Puikot: Knitpicks Harmony 5mm ja 6mm

Perusohje löytyy siis vyötteestä, mutta tämä neule on pidempi, hihat on pidemmät ja kapeammat, helmaresori on tiukempi, kuvio lisätty jne. Niin ja tietenkin neuloin pyörönä hihat ja vartalo-osan kainaloihin saakka.

Aika hyvinhän tuo sopisi minullekin... Ulla on vähän isompi kuin minä, mutta tykkää tiukemmista vaatteista. Nyt kun katselin tuota kuvaa, jäin kyllä miettimään hihojen pituutta. Edellisessä Ullan neuleessa oli minulle aivan liian pitkät hihat, nämä näyttäisi melkein sopivilta. Hmm... Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Seuraavaksi tulossa pitsihuivia vihreästä Floricasta. Ei vaan huvita. Leveyttä n.30cm, pituutta pari metriä, mallikerta tosi helppo. Tylsää!

Edit: Noro Kureyon-sukkalangasta tehtyjä sukkia on nyt pesty muutamaan kertaan koneessa muun pyykin mukana. Hieman huopuivat ja pehmenivät, mutta se on vaan hyvä. Pieni venyttely kosteana ja siinä se. Käsinpesua siis suositellaan, mutta minä pesen ne koneessa myös tulevaisuudessa.