Ostoskierroksella Menitassa, Vihreässä vyyhdissä ja Priimassa. Etsin Rogueen jotain lankaa, mutta en löytänyt sopivaa. Sen sijaan ostin nämä:
359868.jpg
Nallet tulee toisen langan kanssa slipoveriin, Funnyt on Sannan kaulaliinaa varten, Alpacoista tulee kolmiohuivi, Noroista laukku. Sitten vielä Rustikat, niistä tulee jälleen verkkoponchoja. Niin niin, just niitä. En mä muuten, mutta kun niiden tekemisestä saa rahaa. "Kiitokset" yhdelle firmalle jonka toimistotätien keskuudessa on verkkoponchobuumi. Puna-mustista tein jo eilen illalla valmiin ponchon, mutta en edelleenkään viitsi sitä kuvata. Lisään painon kuitenkin tuohon langankulutukseen. Tammikuussa on tullut aikas paljon kulutettua lankaa, mutta siitä on puoli kiloa helppoa verkkoa isolla koukulla. Niin ja se Alpaca-kietsukin on aloitettu viime vuoden puolella, mutta valmistui vasta alkukuussa. Että en minä joka kuukausi puoltatoista kiloa kuluta lankaa...

Palatakseni siis alkuperäiseen lankakauppakierroksen syyhyn: Mitä lankaa olette käyttäneet Rogueen? Oletteko olleet tyytyväisiä lankavalintaan?

Neuleideat-äänestys on käynnissä, aikaa on kuun loppuun. Meikäläisen vierassukkapussukka on saanut vähän ääniä, mutta enemmänkin voisi olla... Käykääpä äänestämässä suosikkianne!