Kaiveltiin talvivaatteita tuolta komerosta esille ja kokeiltiin niitä. Tytöt on ilmeisesti kasvaneet, koska taas sai  poistaa monta takkia ja kenkää. Kaivelin lapas- ja sukkalaatikkoa ja totesin, että sopivia villasukkiakaan ei ole. Pinsku suunnitteli ensin itse sukkansa, valitsi värit, "kuvion" (yritin kyllä näyttää sukkakirjoja mutta Pinja halusi raitoja), raitojen leveyden, sukkien pituuden yms. Kun Pinskun sukat oli valmiit, Sanna halusi samanlaiset, mutta eri värein.
921477.jpg

921478.jpg

Ihan perussukkia siis ja perussukkalangasta, Novitan Nallesta. Koot noin 33 ja 30. Langankulutus yhteensä 132g

Tein vaakatilkkuja ja ajatus oli lähettää ne tilkkujen yöhön, mutta jäi sekin sitten tekemättä. Täytyypä tehdä niitä vähän lisää ja lähettää sitten Vaaka ry:lle suoraan tai jotenkin muuten.

Viikon päästä Pekingiin! Oli muuten viisumin hinta noussut, viime vuonna 22 tai 23 euroa, en muista, nyt 40!! Kevyt melkein 100% korotus. Vaikuttaakohan tulevat olympialaiset asiaan? Siellä on rakenneltu ja rempattu niin paljon, että pitää nyt jo alkaa nyhtää rahaa turisteilta. Varmaan hotellit ja muutkin on kalliimpia, mutta se nähdään sitten vasta paikan päällä. Kivaa silti lähteä reissuun!