Neuleita valmistuu, mutta blogiin asti ne eivät jostain syystä (laiskuus?) pääse. Tässä kuitenkin jotain:

1110029.jpg

1110027.jpg

Neulepoolo tilaustyönä Ulla-nimiselle ystävälle. Lankana on Novitan Isoveli ja ohje on puoliksi vyötteestä ja puoliksi omasta päästä. Kuvio löytyi Interweave Knitsistä.
Toiveena oli Isoveljen vyötteen neuleen kaltainen, mutta omilla mitoilla tehty neule. Toiveissa oli myös joku "juju" eteen, ehkäpä palmikkokuvio, joka ei saanut kuitenkaan olla paksu. Ulla ei ole vielä neulettaan nähnyt tai kokeillut, mutta toivotaan, että se kelpaa.

1109989.jpg
Sannan Kuura-neule oli myös tilaustyö, tai ainakin Sanna selasi käsityölehteä ja pyysi tekemään tuollaisen. En nyt tähän hätään saanut Sannaa malliksi, joten henkari saa kelvata. Ihan kiva ja nopea pörröneule pikkutytölle, mutta itselleni en tekisi....

Tilasin taas Cucumberpatchin poistolaarista Jaegeria. Tuo Extra fine merino on niiiiin hyvä lanka, että oli ihan pakko ostaa varastoon vielä pari kiloa... (Kyllä kyllä, pari kiloa = 40 kerää...) Värinä tällä satsilla on Derby, joka on todella tumman harmaa tai hieman haalistunut musta, vaikea sanoa. Hyvä väri kuitenkin.

Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta kaikille! Palailen linjoille taas uusien neuleiden merkeissä.