Salainen neuleystävä 2006 on osaltani päättynyt. Oli hauskaa saada yllätyslahjoja ja myös antaa niitä. Kiitokset Kristel järjestelyistä!
---
Minä lähetin yllätyspaketteja MaijaMirjamille Neulojan Nurkkakuntaan. Voitte siellä käydä katsomassa mitä kaikkea keksin. En ottanut kuvia paketeista ennen lähetystä, mutta sieltä löytyi mm. Johanneksen pellavillavaa, Merinosilkkiä, Valhalla  Designin silmukkamerkkejä, Alpaca-kauluri (se ruskea josta on kuva pari postausta alempana) ja Zimmermannin kirja. Muutakin olisin keksinyt, mutta ei tuo budjetti (60€ postikuluineen) riittänyt kaikkiin ihanuuksiin, varsinkaan kun saaja ei välitä tekokuiduista.
---

Minun ilahduttajani lähetti viimeisen pakettinsa ja se oli ihan mieletön! Ensimmäisenä laatikosta löytyi kassi, jossa on meidän karvakorvien kuvat! Ensin katsoin nopeasti, että onpa kiva kissakassi ja sekunnin päästä jysähti tajuntaan: Saku ja Hugo! Siinä meni varmaan kymmenen minuuttia kun ihastelin pelkkää kassia enkä muistanutkaan katsoa mitä muuta laatikossa oli. Ja siellähän oli vaikka mitä!
268668.jpg
Merinosilkkiä, Silke-Tweediä, Indiecita Alpakkaa, joulusuklaata (meni jo), tervantuoksuinen kynttilä, Addin 3mm bambupyöröt (nämä pääsee töihin tänään), pirullinen heijastin, Saku ja Hugo -tarroja, kissakorvikset ja Kool-Aidia. Tämä oli valtavan ihana paketti! Kiitos ystävälleni, joka oli TOPPERI. (Mä arvasin, mä arvasin...)
---
Aiemman arvonnan voittaja Raisa on myös saanut pakettinsa. Raisa kertoi pitävänsä pinkistä, joten pinkin paketin hän saikin. Kuva paketista löytyy Raisan blogista.
---
Lankavaraston siivous käynnissä. Laitan lankoja myyntiin omalle sivulleen tässä päivän mittaan. Pysykää kuulolla.