Innostuin viime viikolla tilailemaan lankoja... Ensin tuli paketti Lankalinjalta: Regia Bamboo Color -lankaa värit Passion ja Aqua ja vielä Regian 4-säikeistä värinä Line steps anthrazit. Toimitus kesti vain kaksi päivää! Tuosta punakirjavasta Passionista on jo tulossa Feather and fan -kuvioiset sukat.
144988.jpg
Sitten matka suuntautui Cucumberpatchiin, josta postipojalle tuli kannettavaksi vain kahta laatua lankaa: Rowan Linen Drape, oikeasti pinkki lanka, joka näyttää kuvassa oranssinpunaiselta sekä Rowanspun DK värinä Catkin. Tilasin 3.8., sain 8.8. Ei paha.
144985.jpg
Kurkkupolulta matka jatkui AngelYarnsille, josta herra Visan ystävällisellä avustuksella ostin monenmoista: Opalin sukkalankaa pari kerää, Regian Ringel Coloria, Sirdarin Town and Country -sukkalankaa ja Bergere de France Flamme Lin -pellavasekoitetta. Yksi kerä Regiaa jäi tulematta, lähettävät jälkeenpäin. Tilasin 4.8., sain 8.8. Nopeaa!
 144987.jpg
Sitten vielä kotimaan matkailua, vierailin Sinisessä Kurjessa ja ostin neljä kerää Opalia...
144984.jpg
Eli kohta pukkaa sukkaa tästä tehtaasta! Joululahjoja pitää pikku hiljaa miettiä ja mikäpä olisi sen hauskempaa kuin tehdä kaikki sukat erilaisista langoista...  Paitsi että suurin osa näistä menee kuitenkin omaan varastoon. Varmaan loppuvuodesta on tilattava uusi satsi, että saa ne lahjatkin tehtyä...