Tämä toinen samanlainen Odessa valmistui jo aikoja sitten, mutta en ole jaksanut sitä esitellä. Nyt on varmaan sopiva aika, kun on nuo pipoviikotkin menossa...
349170.jpg
Malli: Odessa (ilman helmiä)
Lanka: Jaeger Baby merino dk  35g
Puikot: 3,5 ja 4mm

Molemmilla tytöillä on nyt siis samanlaiset pipot. Eivät kutita, mutta haisevat pahalle kuulemma. Ohjeessa käytetään langankiertoa (yo), mutta minä teen sen kiertäen, jolloin ei synny reikää. Näin olen tehnyt kaikissa Odessa-pipoissa, tämähän on jo kolmas. Tässä lähikuvaa:
349171.jpg
Työn alla on jotain uudesta Novita-lehdestä. Ensin en tykännyt, mutta kuva jäi kummittelemaan päähäni. Ostin langat (otin ne hyllystä, vein ne takaisin, kävin taas hakemassa...) ja aloitin neuleen. Joka päivä mietin miten huono idea tämä olikaan, mutta katsotaan nyt. Toisaalta tästä voi tulla kiva, mutta toisaalta ei.  Jaa mikäköhän malli on kyseessä... No se (liian)pirtsakka raitaneuletakki uudesta 7v jättiraidasta. Löytyy muistaakseni myös takasivulta. Etu- ja takakappaleet on valmiina, kaulusta olen tehnyt jo monta päivää. Hihoja mietin vielä. Teen varmaankin leveämmät ja luultavasti kokonaan farkunsiniset. Katsotaan sanoi lääkäri.