499088.jpg
Täällä on sukkatehdas käynnissä. Ensin tein salaiset sukat, jotka ovat nuo sinikirjavat. Laitan ehkä parempia kuvia myöhemmin kunhan saan sukat lähetettyä vastaanottajalle. Siis olettaen että saan otettua parempia kuvia... Täytyypä mennä tuonne pihalle tutkailemaan hyviä kuvauspaikkoja. Urbanin kuvauksille löysin mielestäni hyvän paikan ja ihan meidän etupihalta :) Niin urbaaneja ollaan. Kiitokset vielä kaikille kommenteista, olen vieläkin ihan nolona!

Seuraavaksi kaipasin aivotonta ja nopeaa työtä. Perusseiskaveikkaraitasukat ajoivat oikein mainiosti asian. Tein nuo samalla kun istuskelin tässä läppärin vieressä seuraamassa muiden blogeja ja etenkin keskustelua siitä, mikä blogeissa ärsyttää. Ärsytyksenaiheita olivat mm:

- kielioppivirheet. Tässä blogissa niitä varmaan on enkä edes välitä. Muidenkaan blogeja lukiessani en kiinnitä huomiota kielioppiin, se ei ole pääasia.
- kuvien taso. Joopa joo. Onhan se kiva katsella kauniita ja taiteellisia kuvia, mutta jos ei osaa kuvata, käsitellä kuvia eikä ole kunnon kameraakaan (puhun siis itsestäni) en todellakaan vaadi sitä muiltakaan.
- blogin ulkoasu. Jos sivulla on paljon välkkyvää tai jopa ääniä, putoaa blogi hyvin nopeasti listaltani pois. Muuten asu saa olla vapaa. Minullakin pohja vaihtelee aina välillä ja ihan fiiliksen mukaan. Myös kommentit vaikuttavat paljon, eli jos joku sanoo, että blogiani on hankala lukea, pyrin tekemään jotain asialle.
- neuleblogien kirjoitukset muusta elämästä. Tottakai niitä saa olla. Jokainen kirjoittaa mistä haluaa. Jos jonkun blogin jutut menevät liikaa ohi minun elämäni, saatan lopettaa jossain vaiheessa tilauksen. Tilaan toki myös muitakin blogeja, elämäni ei pyöri vain neuleissa. Esim. Paskaäidin päiväkirjaa on tullut lueskeltua viime aikoina...

***
No niin, jäin siis niihin sukkiin. Nyt on menossa tuollaiset kuvassa näkyvät kirjavat sukat. Kivat värit, katsotaan millainen väritys on sitten valmiissa sukassa. Vähän meinaa pukkaa jotain kuviota, mutta katsellaan... Näistäkin paremmat kuvat (?) ja muut tiedot sitten myöhemmin. Laitan sitten samalla kertaa kaikkien sukkien langankulutukset yms.

Vielä kysymys... Mistä te pääkaupunkiseutulaiset ostatte napit, vetoketjut yms? Tai myykö joku nettikauppa? Hakaniemen hallissa taisi olla nappikauppa, mutta onko muualla?