Tästä joulukuusta on näköjään tullut sininen. Neuleet, sivupohja, kaikki sinistä. En tiedä mistä se johtuu, mutta lupaan välillä näyttää jotain muutakin kuin sinistä. Heti tämän jälkeen...
302555.jpg
Tässä on parisataa grammaa hahtuvaa. Päätin samantien tuhlata kaikki, etten taas kohta esittele jotain sinistä... Eli ensiksi tein tuon laukun. Hahtuva oli erittäin ohutta, joten neuloin laukun pohjan ja kymmenisen senttiä alareunaa nelinkertaisella hahtuvalla. Sitten kolminkertaisella ja lopuksi kaksinkertaisella. Tein kyllä pari kavennustakin "kulmissa", eli laukun muoto ei ole kokonaan hahtuvan ohenemisen syytä. Hihna menee vielä vaihtoon, taidan laittaa tähän kahvat.
Toiseksi tein nuo pienet lapaset. Luulin tekeväni isommat (lasten tumput kuitenkin), mutta ne huopui koneessa vähän liikaa. Mies niitä venytteli oikein voimalla ja lopullinen koko on about pieni 7v. Sanna huoli ne itselleen ja halusi myös koukeroita  niihin. Pyysin itse suunnittelemaan koukeron ja Sanna piirsi nuottiavaimen!  Tuokin meni pieleen kun olisi pitänyt kuulemma olla isompi.Toisessa on sitten olevinaan pari nuottia.
Hahtuvaa oli vielä vähän jäljellä, joten tein patalapun samalla systeemillä kuin aiemmat: ainaoikeaa kulmasta kulmaan, joka rivin alussa ensin lisätään ja sitten vähennetään silmukka. Lopuksi lenkki i-cordia ja koneeseen huopumaan. Sitten hirveä venyttely ja vähän kirjailua.  Helppo ja nopea homma.

Mutta nyt ei enää sinistä tässä kuussa. Lupaan. Paitsi sivupohja taitaa pysyä jonkin aikaa, se on niin kivan talvinen. Vai onko se teidän mielestä kiva?