Etsiskelen uutta sivupohjaa. Kertokaa jos on jotain outoa...

Tulihan taas pitkä päivitystauko. Kyllä täällä jotain on tehty, mutta ei mitään erikoista. Nyt onkin uusi iso työ mietinnässä, mutta kun mikään ei oikein iske täysillä. Ei viitsisi aloittaa taas jotain "ihan kiva"-juttua. Luultavasti aloitan uuden Roguen kun se edellinen meni pilalle. Mutta nyt näihin valmistuneisiin:

877977.jpg

877981.jpg
Malli: Novita Syksy 2007 malli 22
Lanka: Novita 7 veljestä lila  450g
puikot: Addi 4mm

Ihan kiva, mutta nuo hihat... Mitä tekisin niille? Lyhyemmät? Pidemmät? Jätän löpsöttämään?

877986.jpg
Vaaka-tilkkuja välipaloiksi. Teen näitä vielä lisää varmaankin, koska tämä on helppo neule ottaa mukaan. Nyt on valmiina 5kpl, painoa noin 30g/kpl. Lankana seiskaveikka

877988.jpg
Perusperussukat Nalle-langasta. Painoa 88g ja kokoa 38.

877997.jpg
Peruslapaset kaksinkertaisesta Indiecita alpakasta puikoilla 3 tai 3,5mm (en muista enää). Nämä tein tarpeeseen, koska edelliset lapaset on joku hukannut ja aamulla töihin lähtiessä on kylmempää kuin jääkaapissa. Ei kuitenkaan niin kylmä, että käyttäisin paksuja hahtuvatumppuja, niitä on kyllä kertynyt monet tuonne lapaslaatikkoon. Taidanpa tehdä parit ohuemmat lisää, koska kuitenkin unohtelen niitä johonkin. Ehkä vähän koristekoukeroita tms. näihin voisi laittaa?

Neulerintamalta ei muuta uutta. Varmaan teen nyt parit pipot ja lapaset ja aloittelen sitten jotain isompaa. Ai niin, mutta pitäisihän pari huiviakin tehdä ja vaaka-tilkkuja lisää ja joulukin lähestyy!

Perhe-elämässä ei paljon kerrottavaa (siis lähinnä sukulaisille...), terveinä ollaan oltu vaikkakin joku kumma väsymystauti on iskenyt. Pinsku aloitti musiikkiluokalla ja valitsi soittimekseen kitaran. Nyt meillä sitten soitetaan pianoa, kitaraa ja nokkahuilua. Kissat on samanlaisia letkeitä leijonia kuin ennenkin. Makkari on sisustettu uusiksi, siitä ehkä kuvia myöhemmin........