Viikot taas vierähtivät. Joulukin tuli yllättäen, ensin siihen oli monta viikkoa aikaa ja yhtäkkiä se olikin jo ovella. Arvatkaas kuinka moni sai tänä jouluna minulta neuleen lahjaksi... ainoastaan kaksi ihmistä. Heille annan joka joulu villasukat. Muut saivat ostettuja lahjoja tai pelkän joulukukan.

Edellisen postauksen neuleen saaja ei ollutkaan tyytyväinen. Hihat olivat hänen mielestään liian leveät, vaikka olivatkin mallin mukaiset. No, ei kun purkamaan. Kuulun niihin tyyppeihin jotka hautaavat neuleen kaapin nurkkaan mieluummin kuin purkavat, mutta nyt oli pakko. Purku, vyyhditys, kastelu, kuivaus, keriminen, uudet laskutoimitukset, neulominen, viimeistely. Toiselle hihalle sama juttu. Joka kerta piti neule ottaa väkisin esille, kiinnostusta ei ollut pätkääkään. Toivottavasti nyt kelpaa. Uusia kuvia en ota, samalta tuo näyttää.

Välipaloiksi tein hahtuvasta lapasia. Nämä on tehty vähän eri tyyleillä, jotkut huovutin koneessa ja jotkut vain harjasin. Koukerot on neulahuovutettu. Yhdet jäi pois kuvasta, ne menee Sannan kaverille.
1162379.jpg  

Piponkin tein pikaisesti, lankana kerällinen Noro Kureyonia. Pipo on minulle, mutta Sanna esittelee.
1162377.jpg

Työn alla on taas jotain isompaa, joten päivitystä ei taaskaan ole odotettavissa pariin päivään. Tai viikkoon. Tai kuukauteen....