Jotain olen tehnyt tälläkin viikolla. Valmiina on ainakin lapaset Fritidsgarnista. Koska kokemusta langasta ei ollut, tein ensin toisen lapasen ja huovutin sen. Kun siitä tuli sopiva, uskalsin tehdä toisenkin. Kuvassa siis lapaset ennen ja jälkeen pesukoneen.
275257.jpg
Nämä on siis kokoa "minä" ja saavat varmaan vielä pintaansa jotain koristeluja. Katsotaan.
Sain valmiiksi saumattoman paidan, joka on ollut puikoilla jo monta viikkoa. Ohjeessa neulottiin kappaleet erikseen, mutta minä tein pyörönä ja saumattomana. Paidan helma rullasi ja kaula-aukko oli liian iso, mutta fixailin niitä pari iltaa ja nyt se on hyvä. Ikävä kyllä kuvaa ei vielä ole, koska paita on kuivumassa kunnon loppukastelun jälkeen. Palaan asiaan huomenna.

Aloitin tänään kaulaliinaa Sny:ni Topperin lähettämästä Silke-Tweedistä. Siitä tulee miehisen komea, palmikoita molemmilla puolilla, eli molemmat puolet voi olla päälläpäin. Mustasta langasta on hankala ottaa kuvaa, mutta tässä pieni silmäys kuitenkin:
275258.jpg
Sain viime viikolla postia Novitalta. Kaksi kerää Tango Fania, eikä mitään viestiä mukana. Ei ymmärrä. Onkohan joku tilannut Novita-lehden ja ilmoittanut minut "suosittelijakseen"? Kuka tunnustaa?

Kirppiksellä ei enää montaa lankakerää ole, mutta lehtiä yms. vielä löytyy.  Ostakaa pois niitä, ettei tarvitse roskiin kantaa! Tarjouksia otetaan vastaan ja lisätietoja annetaan kun kysyy vaan.

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Menen jatkamaan palmikkoja.