Ostin muutaman kerän Novitan Tahitia kun halvalla sai... En ole koskaan tehnyt mitään tuosta langasta, voitteko uskoa! Nyt vasta tutustuin siihen kun tuotanto on lopetettu ja värejä ei ole. Ostin tuota kirjavaa ja löysin Novitasta kivan ja helpon mallin. Tässä tulos.

85665.jpg 

Niin... tuo väri ei kyllä oikein ole mun makuuni. Malli on kiva. Tässä ei ole saumoja ollenkaan! Tai ohjeessa tietysti oli sivusaumat, mutta tein pyörönä. Ohjeen koot "vähän" heittivät, aloitin M-kokoa ja totesin, että sopivampi koko olikin XS.  Kivaa lankaa neuloa, tästä voisi tehdä jotain muutakin, jos vaan löytäisi muun värisenä.

Tuo aiempi puseroni, se missä etukappaleet on ristissä, on saanut paljon kehuja. Anoppi näki sen ensimmäisenä ja kehui kovasti. Jotenkin arastelin kuitenkin käyttää sitä julkisella paikalla, mutta sitten päätin rohkaistua. Pääsin ulos ja naapuritalon täti kehui. Mutta mikä hauskinta, menimme kauppaan ja kassajonossa hetken seistyämme takana oleva nainen sanoi: Anteeksi kun tuijotan, mutta sulla on kivasti toteutettu neule. Siis kaupan kassajonossa! Helsingissä!