Aika vähän tulee enää luettua blogeja. Nyt ajattelin tehdä kierroksen suosikkiblogeissani ja laittaa samalla vähän linkkejä niihin.

Ilun handu duunaa on voittanut vuoden 2007 parhaan käsityöblogin arvonimen. Onnea! 

Susanna oli tehnyt kivan kakun.

Ionalta löytyi hyvä linkkilista, pitää tutustua tarkemmin.

Katiija on tehnyt blogikoira Rafille kivan hupparin.

Tikrun suunnittelema neuleohje julkaistaan Vogue Knittingissä! Hurjaa!

Linko tarjoilee hauskoja linkkejä

Keittiöremonttia Ainaoikein-blogissa. Minäkin tahdon!

Ripsu tekee villahaalaria. On siinä hommaa!

Amelie teki hyvännäköisen neuletakin.

Suosikkiblogeja on paaaaljon enemmän (enkä jaksanut kaikkia käydä läpi), mutta useimmissa esiteltiin sukkia. Oli perussukkaa, palmikkosukkaa, pitsisukkaa, raitasukkaa, kirjoneulesukkaa jne. Mulla ei nyt kertakaikkiaan ole sukkafiilis enkä inspiroitunut niistä yhtään. Täytyy palata asiaan kun sukkavillitys iskee tännekin. Saattaa olla, että siihen ei mene edes pitkä aika, koska nyt on tullut tehtyä aika paljon isompia neuleita ja ne alkavat vähän tökkiä. Tahtoisin joskus jotain valmistakin...

Työn alla on edelleen miehen paita. Toinen hiha ja kaulus puuttuu. Tein välillä pikkutyön työkaverin pyynnöstä: pitsimyssyn. Toiveena oli vihreästä Floricasta baskerimallinen myssy, jossa on paljon pitsiä, mutta ei ole kuitenkaan lahnaverkkoa. Heitin hatusta tällaisen:
1206413.jpg
Myssy on pingottumassa valkoisen lautasen päällä, siksi kuviot ovat noin näkyvät. Kun myssy on päässä, se on paremman näköinen. Saaja tykkäsi kovasti.

Loppukevennys:
1206421.jpg