Viikko on vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Valmiita (ja keskeneräisiä) neuleita on, mutta en ole saanut aikaiseksi esitellä niitä. Tässä siis jotain viime viikon tuotoksia:
170098.jpg170099.jpg
Kaksi kaulahuivia siitä ihanasta Israelilaisesta villasta. Isompi on aikuisten, vaikka malli onkin 8v. Kokoa huivilla on 16x180cm (noin-mittoja, koska neule vähän venyy molempiin suuntiin). Mallineule on tuollaista 4x4 ruutua oikeilla ja nurjilla silmukoilla, 10mm puikoilla tuli nopeasti valmista. Loppulangasta tein pienen ainaoikein-huivin 7v:lle. Lankaa oli siis yhteensä 225g ja kaikki meni.

Seuraavaksi tein taas Jaywalkerit, jo kolmannet samaa mallia. Nämä oli puikoilla pari viikkoa, koska langan väritys ei houkutellut neulomaan. Kivoja värejä yksitellen, mutta yhdistettynä raidoiksi... Yök. Lankana Opalin Acapulco, haettu Sinisestä Kurjesta, puikot 2,5mm bambut.
170101.jpg
Loppulanka piti saada äkkiä kulutettua pois, ettei se jää kummittelemaan jämälankapussiin. MennaHuu Sukkalandiasta on tehnyt paljon kivoja kännykkäpusseja ja niille olisi tarvetta meidän perheessä. Otin mallia ja tein itselleni (pienin kännykkä) ensimmäisen pussin kaksinkertaisesta langasta 2,5mm puikoilla, sain mukavan tukevaa pintaa ja värityskin on siedettävämpi kuin sukissa. Nappi on karsea, mutta muutakaan en kotoa löytänyt. Vaihdan sen kunhan pääsen nappikauppaan. Pussista kurkistaa söpöläinen Nokian 6111, värinä tietysti vaaleanpunainen...
170108.jpg170111.jpg
Yksi paita on hihan ompelua vaille valmis, enköhän saa tuon tänään tehtyä. Jos sitten aloittelisi jotain uutta ja kivaa....