Ravelryssa seikkaillessani löysin idean:
1289550.jpg
Malli/ohje: Kitty Pi by Wendy Johnson
Nelinkertaista hahtuvaa kolmea väriä, paksut puikot ja pesukone.
2262867172_7c5f20d1dc_m.jpg2262867174_52e7f41c73_m.jpg
Saku tykkää! Hugo kävi kokeilemassa ja totesi, että tämä sänky on liian pieni 8kg painavalle kissalle. Ikävää, etten ehtinyt napata kuvaa...


Jotain muutakin yritin tehdä.
2262867182_20d3b1aaf2.jpg
Laura Rintalan White Witch Mitts, ohje kevään Interweave Knits-lehdessä (tulossa vasta) ja myöskin Knitting Dailysta sen saa ladattua. Lankana 7 veljestä, pääasiassa sen takia, että kaapista löytyi sopivat värit. Valitsin 3,5mm puikot projektiin ja aloin neuloa. Aavistus iski jo aiemmin, mutta peukalokohdan  jälkeen lopetin homman toivottomana. Näistä tulee liian isot. Leveydessä on sentti pari väljyyttä, mikä ei sinänsä ehkä haittaa, mutta pituudessa tulisi pikaisen summittaisen arvion mukaan olemaan ainakin 5cm liikaa. En jaksa ruveta muokkailemaan kuviointia uusiksi, eikä nyt ole edes sininen kausi menossa. Jääköön siis odottamaan päivää jolloin kiskaisen puikot pois ja heitän tekeleen roskiin.

Tilaustöitä pukkaa. Kolme isompaa työtä pyydettiin ihan parin päivän sisällä. Yksi on puikoilla, nimittäin iso huivi vihreästä Floricasta sen pitsibaskerin seuraksi. Tilauksessa on myös perusneule Isoveljestä, samanlainen kuin se viininpunainen. Kolmas tilaustyö olisi takkimallinen Rogue. Saattaa siis mennä jonkin aikaa, ennen kuin puikoille pääsee omat neuleet.