Ihania kommentteja kissapostauksessa, kiitos kaikille! Onhan nuo karvapallerot ihania enkä niitä mihinkään vaihtaisi... Ensimmäisenä aamulla heräät kiinteään tuijotukseen kun Saku istuu yöpöydällä ja odottaa heräämistä. Aamupesujen ajan on seuraa kun Hugo makaa jaloissa ja Saku istuu lavuaarin reunalla. Töistä palatessa kaverukset odottavat oven takana ja kulkevat mukana koko loppuillan. Yöt nukutaan tietysti meidän sängyssä. Että ei täällä koskaan yksin tarvitse olla...


Käsityörintamalla on aika hiljaista. Kahdet sukat on tekeillä yhtäaikaa, mutta niistä sitten myöhemmin. Mietin myös Baijerilaisten tekemistä, mutta pitäisikö nämä muut tehdä valmiiksi ensin vai aloittaa kolmannetkin sukat? Regia Silkkiä olisi pari kerää ja 2mm puikotkin löytyy.

Jotain valmistakin sain aikaiseksi: Booga Bag!
537979.jpg
Malli: Black sheep bags: Booga Bag
Lanka: Noro Kureyon, väri 124
Kulutus: 120g
Puikot 6,5mm bambupyöröt ja sukkapuikot

Huovutus ei meinannut onnistua. Ensin pesupussissa 40 asteessa muun pyykin mukana, sitten lisäsin lämpötilaa kuuteenkymppiin ja kun ei tulos ollut vieläkään hyvä, kassi sai toisen kuuman kyydin ilman pesupussia. Koneessa oli toki muutakin pyykkiä avustamassa huovutusoperaatiota.


Lopuksi etsintäkuulutus: etsin oikein tumman vihreää, saisi olla melkein mustanpuhuvaa, hyvälaatuista villalankaa pitkähkön neuletakillisen verran. Jos jollakin löytyy omasta varastosta tai tietää mistä saisi (myös ulkolaiset nettikaupat käy), olisin kiitollinen tiedoista. Olen etsiskellyt, mutta kun väri on niin hankala, kaikki vihreät näyttää näytöllä liian vaaleilta. Toisaalta osa langoista näyttää näytöllä mustalta vaikka saattaisivat olla juuri oikean värisiä... Eli vinkatkaa jos tiedätte sopivan langan!